O experienta ca nici o alta

Villa CIAO este o Pensiune Agroturistica situata in Comuna Corbu, Judetul Constanta. Dotata cu 8 camere, Villa CIAO isi propune sa asigure maximul de confort pentru clientii sai ce vin pentru a isi petrece un concediu cat mai placut la Malul Marii Negre. Fiecare dintre camere este dotata cu televizor LED, WiFi, aer conditionat si bai proprii cu cabina de dus. Villa CIAO isi propune sa fie un partener pentru firme, pentru cei care doresc sa organizeze team buildinguri si traininguri. In acest sens putem oferii diverse extra servicii de divertisment; vizita la Crama Histria, vizita la Cetatea Histria, excursii de o zi in Delta Dunarii etc. Micul dejun este alcatuit din produse atent alese din gospodaria proprie deoarece Villa CIAO este o pensiune agroturistica in adevaratul sens al cuvantului. Livada situata in curtea pensiunii cat si solarul situat in imediata vecinatate ne ofera posibilitatea in a va oferi fructe si legume naturale din productie proprie. Pentru un mic dejun bogat si sanatos, de asemenea Villa CIAO propune clientilor sai oua proaspete din gospodaria proprie, branzeturi de la producatorii locali autorizati, zacusca facuta in casa cu legume provenite din solarul propriu. Incercam sa punem la dispozitie o gama cat mai variata de produse pentru a raspunde tuturor exigentelor.

  • Plaja Corbu
  • Plaja Vadu
  • Lacul Corbu
  • Certatea ENISALA
  • Grindul Chituc
  • Cetatea Histria

Plaja Corbu

Plaja Corbu este o plaja superba si mult dorita de cei ce cauta o oaza de liniste si clipe de magie la Malul Marii Negre. Recunoscuta prin simplitatea si clipele de relaxare oferite vizitatorilor sai Plaja Corbu reprezinta un punct major de atractie pentru doritorii de vacante cu adevarat de neuitat. Situata la doar 3 minute de mers cu masina de la Villa CIAO, Plaja Corbu de asemnea este mult cautata de doritorii de sporturi nautice. Aici puteti gasi practicanti de windsurfing si kitesurfing dar si doritori de sporturi cu vele si scufundari. Magia Plajei Corbu consta in faptul ca ea este o plaja protejata si complet neamenajata, farmecul ei facand ca an de an ca oamenii sa se intoarca aici pentru a petrece clipe de neuitat la Marea Neagra.


Plaja VADU

Plaja Vadu de asemenea o plaja superba ,multa cautata de amatorii de liniste si relaxare se afla la circa 30 minute de mers cu masina. Aici veti gasi de asemenea linistea si relaxarea mult dorita pentru un concediu reusit.


Lacul Corbu

De asemenea datorita asezarii sale strategice si anume pe malul Lacului Corbu, Villa CIAO este locul potrivit pentru impatimitii de pescuit sportiv. Aici a fost organizat in anul 2012 Campionatul Mondial de Pescuit la Crap. In plus anual aici se desfasoara diverse concursuri de pescuit. In zona localitatii Corbu exista mai multe lacuri unde doritorii de pescuit sportiv se pot relaxa.


Atractii turistice

Zona istorica a Dobrogei poate fi ajunsa destul de usor daca v-ati cazat la noi. Cetatea Histria se afla la circa 20 de kilometri de Villa CIAO si este o cetate plina de farmec istoric. O alta cetate, Certatea ENISALA situata la circa 40 kilometri departare este un site istoric ce merita de asemenea vizitat. Grindul Chituc reprezinta o zona de deosebit interes pentru cei impatimiti de a petrece mult timp in aer liber si a se delecta cu observatul pasarilor si unor zone cu adevarat mirifice. Grindul Chituc face parte din Rezervatia Bioseferei Deltei Dunarii fiind declarat rezervatie naturala. In aceasta Rezervatie puteti gasi pana la 289 de specii de pasari protejate dar si multe alte lucruri interesante de vazut.